Een reactie waard - Reisverslag uit Torrox, Spanje van Erna Nieboer & Rolf Weeshoff - WaarBenJij.nu Een reactie waard - Reisverslag uit Torrox, Spanje van Erna Nieboer & Rolf Weeshoff - WaarBenJij.nu

Een reactie waard

Blijf op de hoogte en volg Erna Nieboer & Rolf Weeshoff

19 Augustus 2012 | Spanje, Torrox

Wij willen graag reageren op de vele reacties op onze reisvrslagen.
Meer dan 100 reacties hebben wij tot nu toe ontvangen. Elke keer na plaatsing van een nieuw verslag zijn we nieuwsgierig wie er reageert en met welke inhoud. Wij waarderen het zeer dat velen zo meeleven en belangstelling hebben voor onze vorderingen. Het doet ons goed dat jullie ons niet zijn vergeten. Uiteraard is dat wederzijds.

Vorige week waren wij in Maastricht bij Olmo. Helaas waren wij niet in staat om enkele bezoekjes af te leggen. Wij hebben Olmo helpen verhuizen en dat was hard werken maar ozo gezellig.Velen van jullie
waren ook op vakantie. We waren wat eerder in Maastricht daar de overdracht 2 weken is vervroegd op verzoek van de koopster.
Alles is voorspoedig verlopen en ondertussen zijn wij weer terug in Torrox waar niet veel te melden valt over de vorderingen van onze advocaat. Het is midden augustus en heel Spanje is op vakantie.

Gisteren naar de Tabla Rock Bar van Tracey geweest. Toen wij daar kwamen was ook net de politie daar. De live-muziek op het dakterras moest worden gestopt. Tracey had voor live-muziek buiten een vergunning tot negen uur. Om 2300 uur kwam de politie na klachten van engelse! buurtbewoners. Alternatief was om alles naar binnen te verlaatsen maar dat had weinig zin daar binnen de muziek om 2400
uur moet stoppen. Tracey vertelde ons dat ze stopt met de bar. Het was de zoveelste keer dat de politie kwam allemaal als gevolg van een petitie van de engelse en duitse buurtbewoners. Het is wel wennen. Spaanse politie komt optreden tegen "geluidsoverlast". Degenen die wel eens op een spaanse camping zijn geweest , weten dat het daar na 2400 uur helemaal niet stil is. Echter over live-muziek doet men moeilijk.
Om die reden heeft 1 van de muzikanten hier, Jonny een band opgericht
met als naam FTP (fuck the police).
Als afscheid heeft Tracey op 2 september 6 bands gecontracteerd als een soort protest en afscheidsparty. We zijn benieuwd hoe dat gaat verlopen. We zullen de Tabla Rock Bar wel missen. Gelukkig zijn er meer tenten met live-music zoals Los Amigos, Casa Maria, Sands and C, the Racing club etc.

Uit de laatste reacties op ons blog blijkt wel dat velen op vakantie zijn geweest.
Winnifred als Francofiel die enthousiast voor Alaska had gekozen, fijn dat je daar zo van genoten hebt
Nicoline die chambres d'hotes met kamperen mengde.
Marjan die met de camper genoten heeft in Dld en Oostenrijk. We kunnen je vast wel een keer op ons toekomstig camperpark begroeten
Dick en Liz naar de V.S . Bert en Marion naar Cambodja, Vietnam en Thailand.
Walter en Iris naar Frankrijk. Henk en Antoinette naar Schotland. Carla en Ron naar Portugal, we proberen een plekje te vinden voor jullie caravan!
Pauline en Jan naar Spanje, komen jullie die borrel nog drinken?
Rinie was al in Portugal geweest. We zullen je nog laten weten wanneer je kan solliciteren.
Marga en Leon zijn naar Corsica.
Jose en Walter vemoedelijk naar Frankrijk?
Sijtje gaat in september?
We zijn benieuwd naar jullie vakantieverhalen.
Olga, blijf voor ons duimen!
Lettie, mijn zus is nu permanent op vakantie, ze is op haar 52e jaar begonnen als stewardess bij Swiss Air. Ik ben trots op je dat je dit nog onderneemt.
Ook bijzonder is dat ik nu dankzij dit blog weer contact heb na 30 jaar
met oud studiegenoot Kees Kruijer.
Hoe gaat het trouwens met Sylvia en Frans? Nog steeds zonnig in Eys?

Volgend jaar iedereen met korting naar Spanje!

• 19 Augustus 2012 - 20:40

Antoinette:

Hoi Rolf en Erna,
    dank weer voor de update. ik lees jullie verhalen met veel plezier. Mijn kapster wilde graag jullie adres als jullie gesetteld zijn, een vriendin van haar gaat met de camper toeren en is zeker geinteresseerd. Hier gaat het goed. Superwarm deze dagen. Gisteren lekker gezeild en gezwommen vanaf de boot in zee, dat was heerlijk. Vandaag moest ik tennissen en dat was veeeeeel te warm. Tom is weer naar Twente en Daniëlle mag donderdag op gesprek. XXX Antoinette

• 20 Augustus 2012 - 16:35

Marga:

Dag Rolf en Erna,
    Gebruind en uitgerust zijn wij weer uit Corsica teruggekeerd op ons honk. Jullie enige bezit in Nederland is nu nog Olmo....en het settelen in Spanje gaat gestaag door. Ik hoop van harte voor jullie dat de koop door kan gaan, want het ziet er fantastisch uit en het klinkt als een droomhuis! Lieve groet van Marga en mannen.

• 29 Augustus 2012 - 10:37

Sylvia En Frans:

Hoi Erna en Rolf, fijn om weer van julie te horen/ lezen. het wordt steeds spannender; we hopen dat de Spaanse burocratie jullie niet gaat nekken.

Hier in Eys is het nog steeds zonnig (en we hopen nog lang). Het huis in Soest staat nog steeds te koop, dat wil nog niet echt vlotten. We zijn zojuist een paar dagan met de caravan naar het midden van het land geweest om allerlei verjaardagvisites af te leggen; dat is handiger dan als maar heen en weer rijden.

We zijn benieuwd wanneer jullie inspanningen resultaat gaat opleveren.

Syl en Frans