Een tochtje door ons landgoed - Reisverslag uit Torrox, Spanje van Erna Nieboer & Rolf Weeshoff - WaarBenJij.nu Een tochtje door ons landgoed - Reisverslag uit Torrox, Spanje van Erna Nieboer & Rolf Weeshoff - WaarBenJij.nu

Een tochtje door ons landgoed

Door: rolf

Blijf op de hoogte en volg Erna Nieboer & Rolf Weeshoff

03 Oktober 2012 | Spanje, Torrox

Hier wat foto's van ons toekomstig paradijsje.
Per foto volgt een toelichting.
OVERZICHT TUIN PRIVE DEEL:
Je loopt nu door onze prive-tuin met de prominent aanwezige
volwassen palm. Links op de foto nog een stukje dakrand van het seperaat liggend gastenverblijf. Het hoofdhuis bestaat op dit niveau uit een woonkamer met open haard, airco en infrarood verwarming. Daarnaast is er een aparte keuken met alle apparatuur. 1grote slaapkamer met 2 giga inbouwkasten en airco. Tevens 1 goed uitgeruste badkamer.
Tevens zit er aan 2 kanten van het huis een grote overdekte serre
die afsluitbaar is, Zo ontstaat er een grote extra woonkamer.
Onder deze woonlaag op straatniveau is er een giga garage met podium onder het hele huis. Evt in de toekomst te gebruiken voor optredens etc.
UITZICHT NAAR ZEE:
Vanaf ons terras een ononderbrokenuitzicht naar zee en omliggende bergen. Het strand is op 5 autominuten.
DEEL VAN HET LAND VANAF BOVENSTE TERRAS:
Hier bevinden we ons op het hoogste punt van ons terrein.
Achter ons staat het grote waterreservoir dat automatisch door onze
bron van water wordt voorzien. Beneden recht voor je in de verte ligt ons huis en prive-tuin achter die hoge bomen. Halverwege links het toegangshek voor de campers. Als je naar benden loopt kan je rechtsaf
slaan en dan kom je op een vlak terras van 60 meter lang.
Boven dat terras is er nog een te ontwikkelen terras van dezelfde grootte.
ONSHUIS:
Zie commentaarbij eerste foto. Het zwembad ligt links van het huis achter het gastenverblijf
ZWEMBAD:
Klein iets verhoogd liggend zwembad met een ronde plexiglas overkapping die over het zwembad is te schuiven.
GASTENVERBLIJF:
Vrijstaand gebouw met grote zit-slaapkamer met airco, badkamer en eenvoudig keukentje. De schuifpui van het gastenverblijf grenst aan onze prive-tuin.
Dit was vast een eerste kennismaking. Zodra wij de sleutels hebben zullen we nog duidelijkere foto's plaatsen.
Wij hopen dat jullie je nu een voorstelling hebben kunnen maken van ons "landgoed".
Rolf

• 03 Oktober 2012 - 18:04

Liz:

WoW! het is een Hacienda!! het ziet er erg leuk uit. ik snap meteen dat jullie hiervoor gevallen zijn. Dick en ik komen gauw langs. xxx

• 03 Oktober 2012 - 18:12

Iris:

Wauw! Super mooi! Hopelijk krijgen jullie snel de sleutel en kunnen jullie aan de gang in jullie paleis! :) Liefs! En heel veel sterkte nog ook voor Erna! xx

• 03 Oktober 2012 - 18:20

Marga:

Dit is wel heel anders dan de hoekwoning in Huizen, wat een ruimte en een uitzicht! Begrijp ik nu ook dat jullie een vergunning krijgen voor jullie onderneming? Hopelijk gaat het project nu door.

• 03 Oktober 2012 - 19:18

Rinie:

lLieve Rolf en Erna,.........................SUPER speechless!!
    Wat een beauty...........! Koester de sleutel wanneer je die krijgt!
    Kan ik vast reserveren in het gastenverblijf!!
    Erna heel goed herstel!!
    Liefs Rinie

• 03 Oktober 2012 - 20:58

José Waterschoot:

Ha Rolf en Erna,

Ziet er super uit!!! En nu nog snel de sleutel in omtvangst nemen! Sterkte Erna met je verdere herstel!

Hartelijke groet,

José & Walter

• 03 Oktober 2012 - 22:17

Olga:

Een waar paradijs en wat een mooi uitzicht. Zo snel mogelijk van genieten. succes.

• 04 Oktober 2012 - 00:57

Mirjam Timmer:

dag Rolf en Erna,

Wat leuk om nu eens in beeld te hebben waar jullie al die tijd al mee bezig zijn! Het ziet er prachtig uit!

• 04 Oktober 2012 - 08:58

Antoinette:

Lieve Rolf en Erna,
    Wat mooi! Trots op jullie en blijdschap voor jullie is wat ik voel als ik deze foto's zie. Is het nu echt definitief?
    Kan Erna al weer een beetje zien door haar oog? En is het nog vol te houden, die rare houding? Ik hoop dat het herstel voorspoedig blijft gaan.
    Dikke kus voor jullie beiden, Antoinette

• 04 Oktober 2012 - 10:37

Marga H:

Dat is wel even kwijlen geblazen. Wat een plek! Ben benieuwd naar de afloop. groet Marga.

• 07 Oktober 2012 - 13:52

Dick:

Hi Rolf & Erna,

Ziet eruit als een soort liefde op het eerste gezicht!! Wat is het adres van jullie landgoed? Kunnen we jullie alvast via Google Maps etc bezoeken. Al een mooie naam bedacht?

Veel succes met de verdere afwikkeling van de deal en Erna, sterkte met je verdere herstel!

Groeten vanuit het zonnige Amstelveen, Dick

• 08 Oktober 2012 - 08:53

Marjan Van Roozendaal:

Wat kan ik nog toevoegen? Het ziet er zo mooi uit. Jullie gaan daar vast met grote hoeden op lopen. En zwierige kleding. Wat een sfeer.
    Marjan

• 08 Oktober 2012 - 17:00

Frans En Sylvia Bloemsma:

Hoi Erna en Rolf,

ziet er super uit; we hopen dat Erna dat weer snel scherp ziet. Ik zou zo met jullie ruilen maar Syl ziet dit soort dingen niet zitten. Heel veel beterschap en succes de komende tijd.

Sylvia en Frans

• 22 Oktober 2012 - 09:52

Ankie Dieperink:

Hoi erna, dat ziet er heerlijk uit. Wij zijn net terug van weekje Spanje in iznajar. Gevlogen op malaga en vervolgens auto gehuurd en de steden bekeken. Wat een prachtige omgeving. Ik kan mij voorstellen dat jullie daar met plezier wonen. Lijkt ons ook wel wat. B&B was ook van Nederlanders die daar nu vier jaar wonen. Veel succes en wij komen zeker terug in die streek dus wie weet boeken wij de volgende keer bij jullie! Groeten Ankie