Inpakken gestart
Door: ernarolfnaarspanje
Blijf op de hoogte en volg Erna Nieboer & Rolf Weeshoff
14 Augustus 2011 | Nederland, Huizen
1 week voor ons vertrek wordt een groot deel van ons huisraad opgeslagen. Niet alles, daar ons huis nog in de verkoop staat. In de vakantie toch nog 4 kijkers gehad. Wie volgt!
We zijn in de garage gestart met selecteren wat moet worden opgeslagen wat weg wordt gegooid en wat de garageverkoop in gaat.
Overigens dank voor de leuke reacties,
Wij zien uit naar 10 september, ons see you soon feestje.
Wel prettig zo stap voor start de reis voor te bereiden.
Ik heb ook nog zeer goede herinneringen aan de verschillende afscheidssessies. De laatste was de dag voor de vakantie. Een prachtig afscheid waar ik verrast werd met een prachtig afscheidslied compleet met afkeurende zwaaiende zakdoeken. tevens overstelpt met complimenten en cadeau.
Overweldigend was na afloop het minutenlang durend staand applaus.
De traantjes kwamen thuis.
Goed het wordt weer tijd om dozen in te pakken.Tot het volgende verslag
Rolf
14 Augustus 2011 - 15:42
Zegerien:
...volgens mij is dozen inpakken, opruimen en uitzoeken ook een stukje afscheid nemen. Succes! -
24 Augustus 2011 - 18:57
Lettie:
Hi Rolf en Erna,
leuk, jullie homepage..! Ik zal er regelmatig op gaan kijken. Het is zeker heel opwindend en spannend, vooral als jullie nog niet helemaal weten waar je naar toe gaat en hoe de toekomst er uitziet...! Maar ik ben er van overtuigd dat het zal lukken en jullie een hele leuke plaats zullen vinden. Jullie kunnen dan in ieder geval op bezoek van ons rekenen.
Als de tijd het toelaat, komen Ramon en ik misschien op jullie afscheidsfeestje. Dat zal dan voor mij ook de laatste keer in Holland zijn, want ik heb er dan ook niets meer te zoeken..
We blijven in contact en ik wens jullie heel veel succes en geluk met de voorbereidingen voor jullie groot avontuur!
Heel veel liefs, ook aan Olmo van
Lettie, Patrick, Isabel en Ramon. -
11 September 2011 - 10:43
Marjan V Roozendaal:
Wat een prachtfeest was het gisteravond. Jullie kunnen 'warm' vertrekken. Het thuisfront blijft dichtbij.